Home

wandel4daagseinschrijving

 
vrijdag, 02 maart 2018 00:00

De 13e editie van de Wandelvierdaagse, de inschrijving is geopend!!! 
Voor de dertiende keer organiseert EDO Gym de inmiddels overbekende Avondwandel4daagse, ook dit jaar in de week na Pinksteren en wel van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 mei 2018.
Voor € 3,00 per persoon kunt u vier avonden wandelen over onze mooie routes en zullen we u weer van de nodige versnaperingen voorzien. We willen benadrukken dat iedereen die meeloopt ook dient te betalen. Ieder jaar zien we mensen met het argument "ik loop met mijn kind mee" die geen inschrijfgeld betalen. Dit kunnen wij niet tolereren; wij maken kosten om het evenement te organiseren, denk bijvoorbeeld aan het huren van de sporthal, springkussen, versnaperingen voor onderweg, EHBO, rozen, medailles etc. Als men dan wel meeloopt en niet betaalt komen we niet meer uit de kosten en kunnen we het evenement niet meer organiseren. Denk daaraan als u 'zwart' meeloopt, u dupeert daarmee andere mensen en de Gymvereniging. En € 3,00 is toch heel schappelijk voor vier avonden wandelen?!!

Wij vragen mensen om zich zoveel mogelijk van te voren in te schrijven zodat wij een goede inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers en we de juiste aantallen versnaperingen, bloemen  en medailles kunnen inkopen. De voorinschrijving sluit op maandag 21 mei om 20:00 uur, daarna kunt u zich uiteraard nog wel inschrijven in de sporthal op de avonden zelf. 
De start is iedere avond vanaf 18:30 uur tot 19:00 uur. Inschrijven vanf 18:15 uur.

Uiteraard kan dit fantastische evenement niet bestaan zonder de steun van sponsors en vrijwilligers. Veel sponsors hebben ook dit jaar een bijdrage toegezegd, mocht u dit lezen en denken "ik heb ook een bedrijf en wil graag sponsoren" neem dan a.u.b. contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   In ruil voor uw bijdrage gaan wij reclame voor u maken en mag u tijdens de vierdaagse ook reclame maken d.m.v. vlaggen, banners etc.

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement willen helpen om alles in goede banen te leiden. Denk hierbij aan hulp bij het inschrijven, overstekers, bemanning van stempel- en uitdeelposten etc. Vele handen maken nog steeds licht werk. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Houd de website in de gaten voor meer info en volg ons op Facebook https://www.facebook.com/avondwandel4daagse/?ref=hl Like en deel onze pagina zodat we zo veel mogelijk wandelaars bereiken.

Kijk onder de knop Wandelvierdaagse voor de foto's van vorig jaar.

Houd de website in de gaten voor nadere informatie.

 
dinsdag, 01 september 2015 00:00

Vakantierooster

Wij houden de vakanties aan van de Jozefschool. Lessen kunnen uitvallen in verband met de Koggenflora en Wandel4daagse!

Herfstvakantie :21 oktober 2017 tot en met 29 oktober 2017

Kerstvakantie:   23 december 2017 tot en met 7 januari 2018

Koggenflora: 23 januari 2018 tot en met 29 januari 2018 (alleen voor de Koggenhal)

Voorjaarsvakantie: 24 februari 2018 tot en met 4 maart 2018

Meivakantie: 27 april 2018 tot en met 13 mei 201

Zomervakantie: 21 juli 2018 tot en met 2 september 2018

 

 

 

 
zondag, 01 november 2015 00:00

Opzeggen lidmaatschap....
Dient schriftelijk te gebeuren vóór 01 december of 01 juni bij de ledenadministratie, Jeroen Bakker (Weergang 16, 1648 HC  de Goorn). Mailen mag ook:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier op deze website. Dus a.u.b. NIET afmelden via de leidinggevende.